Grand Opening la Subway din Iulius Mall Timisoara

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume, îşi răsfaţă clienţii din Iulius Mall Timisoara cu o promoţie specială, 1+1 gratis. Sâmbătă şi Duminică, 10-11 noiembrie 2012, la Grand Opening SubWay, toţi cei care cumpără un sandwich sau o salată primesc câte un produs gratuit.Primul restaurant Subway a fost deschis în Timişoara, la Iulius Mall, în luna septembrie a acestui an. În reţeaua Iulius Group, Subway mai este prezent la Palas Iasi şi Iulius Mall Cluj. 

Președintele Subway, Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani când a co-fondat restaurantul, în 1965, cu 1.000 de împrumutați de la prietenul de familie Dr. Peter Buck. 

Astăzi sunt peste 36.000 de restaurante Subway, în 100 de țări din întreaga lume. Succesul conceptului se datorează, în mare parte, necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și, mai ales, proaspăt. Sandwich-urile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard: 15 cm SUB şi 30 cm SUB, dar se poate opta pentru o salată sau o delicioasă tortilla.
Clienții pot alege între 5 varietăţi de pâine proaspăt coaptă, precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne de pui, curcan, vită, ton, sosuri apetisante şi legume la alegere, opţiuni care pot fi găsite doar la Subway. 
De-a lungul timpului, brandul american și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă, dar totuși sănătoasă la fast food-urile tradiționale.